Square 2.1

Square 2.1 is een virtuele circus performance met theater, beeldende kunst en poëzie bij jou thuis.

Drie jongleurs, een beeldend kunstenaar en een warme poëtische stem nemen je mee op een route door je huis. Ze laten je wegdromen bij mooie herinneringen, brengen je een magische ervaring en zorgen ervoor dat je je eigen omgeving met compleet andere ogen bekijkt.

Om Square 2.1 te ervaren is niet veel nodig, met een sterkte internetverbinding, een koptelefoon, een mobiel device en een kaartje ben je verzekerd van een digitale thuiservaring.

Waarom Square 2.1?

Na terugkomst van een residentie in Engeland, voor de creatie van de voorstelling Square 2, waren de supermarkten leeg. Covid-19 zorgde er in een rap tempo voor dat de première van Square 2 tijdens Rotterdam Circusstad eind april 2020 werd afgelast, en daarna ook de tournee langs internationale theaterfestivals.

Na de eerste schok van een lege zomeragenda, grepen Bonarius en van der Laan de crisis aan om iets nieuws te creëren. ‘Wanneer ons publiek opgesloten zit in hun huis, zo dachten ze, dan komen wij toch gewoon naar de mensen toe.’

Square 2.1 is een virtuele circus performance met theater, beeldende kunst en poëzie bij jou thuis.

Tall Tales Company

Het Rotterdamse circusgezelschap Tall Tales Company maakt beeldende circustheatervoorstellingen waarbij jongleertechnieken, magie en acrobatiek worden ingezet om verhalen te vertellen. Het gezelschap werd in 2012 opgericht door Maartje Bonarius en Harm van der Laan, met als missie om heel Nederland én de rest van de wereld kennis te laten maken met circustheater als kunstvorm. Square 2.1 is hun eerste on-line circus performance.

Perskit

Via deze link is een perskit te downloaden met persfoto’s en aanvullende informatie.

Contact voor pers & communicatie

HH Producties Tanja Ruiter tanja@hhproducties.nl 020 408 25 04
top
© 2024 Tall Tales Company - Powered by Maatos