SQUARE 2.1

 

WAT IS HET?

Het Rotterdamse circustheatergezelschap Tall Tales Company brengt met Square 2.1 de eerste virtuele circus performance in je eigen woonomgeving!
Drie jongleurs, een beeldend kunstenaar en een warme poëtische stem nemen je mee op een route door je huis. Ze laten je wegdromen bij mooie herinneringen, brengen je een magische ervaring en zorgen ervoor dat je je eigen omgeving met compleet andere ogen bekijkt.

 

HOE WERKT HET?

Via een laptop, tablet of telefoon beleef je 13 verschillende scènes en ga je op avontuur in je eigen huis.
Nadat je je ticket hebt gekocht, kan de voorstelling direct beginnen! Je ticket is na aanschaf 72 uur geldig en in die tijd kun je de voorstelling, zo vaak als je wilt, bekijken.

Je kunt ook een voucher aanschaffen en de voorstelling cadeau doen aan een vriend of vriendin.

 

Voor een optimale circusbeleving heb je het volgende nodig:

 

VOOR WIE IS HET?

Square 2.1 is voor iedereen die zin heeft in een meeslepende artistieke ervaring, nieuwsgierig is naar de wereld van het circus of met een nieuwe blik naar de vertrouwde omgeving wilt kijken.

Het is een mooie gelegenheid om even uit het alledaagse te ontsnappen en een ervaring om te delen met vrienden, familie of huisgenoten.

Square 2.1 is het ideale cadeau voor jezelf of een vriend(in)!

Square 2.1 is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

Zin in een avontuur door je eigen huis of op zoek naar een bijzonder cadeau?

Bekijk nu Square 2.1, een virtuele circus performance bij jou thuis!
Een ideaal cadeau voor jezelf of een vriend(in).

€ 7,-

Poëtisch, verrassend, visueel sterk en: mooist in de slaapkamer !
Agnes

Vernuftig & Verrassend!
Normaal niet echt mijn ding maar de nieuwsgierigheid dwong mij helemaal af te kijken hetgeen je kunt zien als een groot compliment.
Herman

Kadootje van Maria, super leuk gemaakt en ik heb echt door mijn hele flatje gezeten. Mijn douche was wat afzien maar verder heel entertaining en erg interactief. Ga kijken aan wie ik dit kado kan doen!!
Klaas

Wat een mooie voorstelling! Niet alleen het jongleren, maar ook de kunst, muziek en het camerawerk. Ik ben erg benieuwd naar de ‘echte’ voorstelling Square Two!
Rikke

top
© 2024 Tall Tales Company - Powered by Maatos