Privacy Policy

Dit is een website van Tall Tales Company.
Tall Tales Company maakt beeldende circusvoorstellingen waarin objectmanipulatie en acrobatiek worden gebruikt om verhalen te vertellen.

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe Tall Tales Company omgaat met de verwerking van persoonsgegevens. Tall Tales Company behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 4 juni 2020.

Mochten er na het lezen van onderstaande vragen zijn, neem dan contact op met ons op; info@talltales.nl

 

Gegevens Tall Tales Company

Statutaire naam: Stichting Tall Tales Company
Gevestigd te: Rotterdam
KvK-nummer: 11055355
e-mail: info@talltales.nl

 

Welke persoonsgegevens verzamelen wij

Bij het bestellen van een ticket verzamelt Tall Tales Company de volgende gegevens

  • NAW gegevens
  • Gebruikersnaam
  • IP adres
  • E-mail adres
  • Telefoonnummer
  • Bestelgegevens
  • Bedrijfsgegevens
  • Rekeninggegevens

Waarom Tall Tales Company deze gegevens nodig heeft

Tall Tales Company verwerkt je persoonsgegevens om:

  • je bestelling te kunnen verwerken;
  • per e-mail of telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daarom verzoekt;
  • om je schriftelijk per e-mail te kunnen benaderen;
  • om je op de hoogte te houden van nieuws rondom Tall Tales Company
  • om inzicht te krijgen in de samenstelling van de bezoekers van Square 2.1.

Juridische bewaarplicht en reguliere vervaltermijn   

Voor de financiële bewaarplicht geldt een minimum termijn van 7 jaar. Dit betreft NAW-gegevens en financiële betaalgegevens. De persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor de verwezenlijking van de hiervoor genoemde doeleinden.

Doorgifte aan derden

Je persoonsgegevens worden verwerkt door bedrijven die door Tall Tales Company zijn ingeschakeld voor de uitvoering van de overeenkomst. Het gaat hierbij om Maatos, die de software voor de website verzorgt, en theaterbureau HH Producties, welke verantwoordelijk is voor de verkoop en promotie van Square 2.1. Deze verwerkers handelen onder verantwoordelijkheid van Tall Tales Company.

Je persoonsgegevens worden uitsluitend doorgegeven aan derden als Tall Tales Company daartoe wettelijk verplicht wordt gesteld.

Cookies

Tall Tales Company maakt op deze website gebruik van Cookies. Deze website kan cookies gebruiken om bezoekers te voorzien van afgestemde informatie, om informatie te verzamelen en om de bezoeker te volgen tijdens het bezoek aan de website. Dit helpt Tall Tales Company om een goede gebruikers ervaring te kunnen leveren.

Cookie-namen Type cookie Eerste of derde partij Kan worden geblokkeerd Sessie of aanhoudend Vervaldatum Doel

Beveiliging

Tall Tales Company heeft technische en organisatorische maatregelen getroffen om je persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. De website heeft een SSL-certificaat, waardoor de gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden. De persoonsgegevens worden opgeslagen op servers in Nederland en België.

Uw privacyrechten

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
Indien je bezwaar wil maken tegen geplaatste publicatie van foto-/videomateriaal of vermelding van naam, kun je een e-mail sturen naar info@talltales.nl met je bezwaar en een link naar de betreffende publicatie.

Indien je een klacht wil indienen over Tall Tales Company met betrekking tot het verwerken van je persoonsgegevens, dan kun je dit doen bij een toezichthoudende autoriteit (bijvoorbeeld de Autoriteit Persoonsgegevens).

top
© 2021 Tall Tales Company - Powered by Maatos